Minikprens01 Merhaba 4.5 aylık bebeğime Demir takviyesi olarak ocean microfer aldım. İnternetten aldığım için kaç damla kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Aranızda kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
livanurvealpinannesi61 Minikprens01 çoğu yanlış veriyor kilo başı 1 damla verenler bebeğimin değeri düşük çıktı diyor bana doktor kilo başı 2 damla verilir demişti ocean Microfer kilo başı 2 damla veriliyor çoğu 1 damla diye biliyor malesef.
bilgekizinannesi Minikprens01 kilo başı 1 damla kullanmanız gerekiyor 5 doktora gittik hepsi öyle söyledi
livanurvealpinannesi61 bilgekizinannesi bana da tam tersi kilo başı 2 damla verilir dedi çocuk doktorları. Ocean Microfer öyle veriliyor muş.. Burda da yorumlarda görüyorum doktorum kilo başı 2 damla ver diyen anneler var.
Sevgi-K Kilo başı bir damla. Ama 9 damlayı geçmeyecek. Yani 3 küsür ise 3, 6 küsür ise 6, 9 küsür ise 9, 13 ise yine 9
Mira2363 Minikprens01 merhaba bende kullanıyorum içersinde bulunan 0 5 ml pompası war onunla ölçekli vermelisiniz yani 0 5 ml
Bgmgnr Minikprens01 ilk ay 5 damla yani 0.5 ml oluyor sonraki ay 10 damla şeklinde 9. Aya kadar bu şekilde 9. Ayda test yapıp bakıyorlar
Neva11 Minikprens01 doktorum kilo başına 1 damla ver demişti ama 9 damlada sabit kal dedi tabi doktorunuza danışın
bilgekizinannesi livanurvealpinannesi61 bilmiyorum ki bize tek damla söylediler ama bakalım inşallah değerleri yükseltir
Aslancikli Ya bu pompali olandan degil mi sizin ki. Hani su 0.5 yazan yere kadar olandan . Bizimkide microfer . Damlaliginda 0.5 yazan yere 1 kerede ceknce geliyo o kadar veriyorm
livanurvealpinannesi61 Minikprens01 açken verip 1.5 2 saat sonra besleyin yada besleyip 2 saat sonra damlayı verin ben açken verip 2 saat sonra emzirdim diğer türlü 4 saat i buluyor
Mimoza-kizim Ben kilo basina 1 damla veriyorm sabah uyanir uyanmaz kahvaltidan önce onu veriyorum sonra kahvaltı hazirlayana kadar emilimi gerçekleşiyor yiyeceklerle karistirilipta verilebiliyormus ama doktorum bana daha iyi emilmesi icin yemeklerden yarim saat 1 saat once ver dedi degerlerimiz normal sukur 🥰 yani ben açken veriyorum 8 damla