Brc12 Kizlar merhaba bebeğim 5 buçuk aylık biraz iri bir bebek 8 buçuk kilo bugün doktor kontrolü de dönmesi gerekiyor dedi ama çok hamle yapıyor bı tuelu popoyu tam kaldırıp itemiyo kendni resmen c şeklini aliyo dönmek için ama ittremio kendni bı turlu bu durum normalmi yaşayan varmi.
Tazeanne0650 Brc12 sanırım iri olmasıyla alakası yok 2,5 aylık ikizlerim 6,5 kilolar ve bi kaç kez döndüklerine şahit oldum hatta 1,5 aylıkken falan😊
Humus Brc12 yere ortu serıp sırt ustu yatırırdım. bı kac kere donmesıne tesvık ettim yuzustune doncek sekılde. Oylelıkle hemen ogrendı. Yerden destek alıp donuyorlar. Benm bebegımde kılolu 8.200 5 aylık ama uc bucuk aydan berı donuyor. Yerde yuz ustundaha fazla vakıt gecırmedını saglayın faydası olcaktr 😇
Cihangiravc Brc12 her bebeğin gelişimi farklı tatlım benimki de 3.ayından beri dönüyo sırt üstü bi sn durmuyo neredeyse ben de gıcık oluyorum ayrıca iri de değil bence benimki 4 aylıkken o kilodaydı şimdi 5 aylık daha götürmedim kontrole
Blessed Brc12 ay gelmiş yine benimki 2.gününde döndü diyenler 😂 7 aylıktı döndü canım bazı bebek daha geç yapar kimi daha erken
Edaklcc Her bebeğin gelişimi farklıdır, belki yoğunluk verdiği öğrendiği başka şeyler vardır.. c şeklini alıyor çabalıyorsa devamı da gelir siz stres yapmayın takmayın bunları kafanıza 💜🌸
Brc12 Humus evet yüzüstü çok sevmiyo hatta smdi kollarını yana açıp sdece göbeğinin üstünde durmaya başladı kollarndan destekte almıyor artık tekrar demicem bunları teşekkürler
Ysmndmrl Brc12 doktor söylemedi mi ağır oldupu iün döneniyordur benim kızım doğduğundan beri sağına sıkına dönerdi rahatça bir süre sonra ala dönemedi doktor dönüyor mu Die sorduğunda söyledim kilo aldığı için zorlanıyordur yakı da döner demişti göbek üstü aktivitesini yaptırın sık sık kasları güçlensin
Blessed Brc12 haha sakin ol bir şey olmaz. Zaten her ay doktor kontrol ediyor sonuçta bu çocukları bir sıkıntı olursa o Söyler