alintugce34 Kızlar 32 günlük bebegım var sağlık ocağından kapıt verdiler tiroid şüphesi varmış hastanede kan aldılar hıc başına gelen varmı nasıl gectı neler yaptınız ve bebegım her 20 dakıka da bır aranıyor emmek istiyor acaba tiroidden olabılır mi
Wolverine alintugce34 bebek olduğu için aranıyor tiroidden değil. Kokunu ister, temas ister, uyku ister meme de durmak ister. Topuk kanında mi çıktı tiroid şüphesi ?
Elif2172 alintugce34 merhaba yakın zamanda yaşadık bebeğim şuan 51 günlük 20 günlükken biizmde topuk kanında değerler yüksek çıktı ilk değer 6 iken ikinci değer 11 çıktı bide biizm ailede genetik sağlık ocağındaki doktor genetikse bebekte kesin var dedi bizi bi endişe korku sardı tabi gittik hastaneye kan verdik ve elhamdülillah sonucu temiz çıktı bence korkmayın bol bol emziirn geçecektir 🥰 bu arada bebeğiniz kaç kilo doğdu benim son iki hafta gelişimi durmuştu tiroidden diye düşünüyordum ama
Wolverine alintugce34 inşallah değildir. Ama tiroid çıkarsa sonuçları korkmayin. İlaclari var. Bebeğim değil ama kendim tiroid hastasıyım.