kurabiyem28 Merhabalar, kitabı alıp memnun kalan oldu mu? Yemeğen bebeğinize yardımcı oldu mu? İştahı açılan ?
mysa2 kurabiyem28 bende acıkınca yer bar asagı yukarı bildiğimiz tarifler diğer kitapları almadım ordan çok Bakıpta yapmadım instgramda bakıyordum genel de araştırıyordum sonra da kafama göre devam etti
Zencefillikurabiye kurabiyem28 bende bu kitabı almıştım ama öyle çokta farklı bir tarif yok bilindik çorbalar püreler var
Asyaveannesi04 kurabiyem28 benimki 9 aylık tadım yaptırdığım herşeyi yiyor ama kitapla alakası yok bu durumun bebek yemedikten sonra yemiyor 🤦🏻♀️ ablamın kızı da öyle
kurabiyem28 mysa2 peki iştahsız bebekler için olan tarifelerden birkaç tane paylaşabilir misiniz? Ya da ne öneriyorlar?
mysa2 kurabiyem28 ay canım bendeki bu çocuk açmış kafa gitti ya 😃 ordan istersen atarım nasıl tarifler istiyorsun
kurabiyem28 mysa2 vallahi hiçbir şey yediremiyorum. Yiyeceği bir tarif olması lazım 🙈😊😄onu siz nasıl bulacaksınız
GSevilay65 Kitap isimleri nedir acaba yazar mısınız bende ek gıda vermek için yemek bulamıyorum şuan 9 aylık şuana kadar kolay gtti ama artık bulamiorum kaç öğün veriosun bide destek lütfen
kurabiyem28 GSevilay65 bebeğim yemiyor. Oyüzden soruyorum. Başlıktaki kitabın adını yazın serisi çıkıyor
mysa2 kurabiyem28 hahaha yemeyen çocuk nasıl olur bilmiyorum kız benimki tas versen yer cinstendi 😀😀😀😀 dur sana mix yapim bekle 😀😀
kurabiyem28 mysa2 maşallah maşallah darısı başımıza. Yok yemiyor bağırış çığırış 1 çay kaşığı bile yemiyor. Ağzını kitliyor. Benide 5 dk emiyor. İlk ay1,5 kilo akan bebek şimdi 200 gram alıyor. 500 bile değil. Kiloyu geçtim gelişmez diye korkuyorum 😭
mysa2 kurabiyem28 hersey yasaklanmış canım iletişim 0 malesef 😀 neyse ek gıda için instgrama yaz çok çık tarif ve sayfa bulursun 😊
Laden Pdf veyahut kitap görseli paylaşılmasına müsaade edemiyoruz. Bu sebeple bazı yorumlar silinmiştir. Keyifli forumlar🌺
mysa2 Laden anladım peki sanırım yeni olan bişey çünkü daha önce paylaşanı gördüm ve kendimde resim eklemiştim 😊 teşekkürler