mugeoz kızlar doktor yada eşi doktor olan varmı alah rızası için doktor hiç iyi konuşmadı demir 0 yatış yapabiliriz dedi 14 aylık anlayan varmı her doktor farklı bişey söyledi 
izmirizmir35 mugeoz kani biraz dusuk demir depolari dolu suanda yuksek bile hatta. bence yatislik bi durum yok ama yinede doktor bilir tabi
Slndncr Demir sonucu bu değil bu tam kan sayımı testi canım. Bu değerler de gayet normal. Başka testler yapmış mıydı? Bu arada laboratuvar teknikeriyim.
mugeoz Slndncr canım benim yardımcı olurmusum lütfen atayım sana elimde olanların resmini tek başıma büyütüyorum oğlumu çok korktm hemen atıyorum resimleri
Slndncr Kusura bakma canım yeni gördüm. Demir sıfır değil aksine biraz yüksekliği var. Bence korkulacak bişey yok tabii doktora göster Demir’i normal seviyeye getirmesi gerekir. Ama telaşlanma. Eğer gittiysen doktora ne dedi paylaşırsan da sevinirim.
mugeoz Slndncr gittim canım demiri düşük dedi demir ilacına başladık ayrıca d vitamini çok düşük dedi d vitaminine başladık beni çok korkuttu doktor korkulacak bişey yokmu