RknMrl Merhabalar bebegim 43 gunluk 2 gundur gaz dan dolayi nurse harveys basladim anne sutu ve mama aliyor bebegim kakasıni yesil ve kötü kokulu yapti bugun birde ağzı kokmazdi kokuyor sizce normal mi damlayi kullanan bu tarz yan etkilerini gören var mi
Sedefoznur RknMrl gaz damlasının böyle bir yan etki yapacağını zannetmiyorum ki ben kullandığım hiçbir gaz damlasında fayda göremedim gaz olunca hafif zeytinyağı sürüp karnını sıcak tutuyordum bebek çok rahatlıyor tavsiye ederim doktorunuza danışmanızda fayda var
juniorK Merhaba ayak altına adacayi yağı ile masaj yapabilirsiniz çok rahatliyorlar. Gaz damlasi olarak da sadece biogia kullandım yorum yapamıyorum. Gaz nedenini bulmaya calismanizi öneririm öncelikle 🌸
05072022 Bebeğinizde alerji olabilir aynı belirtiler gösteren bebeğinde bir çok gıdaya alerjisi çıkmıştı bebeğinin arkadaşım diyete başladı
RknMrl 05072022 surekli olmuyor ve farkli bir seyde yemedim bir defa tek oldu tekrarlarsa alerji konusunu ciddiye alacagim muhakkak tesekkur ederim