Marjinal_Anne2 Merhabalar güzel anneler , bugün kızım iki aylık oldu aöa normal olarak sese falan oldu nu yüz ifadesi falan değişiyor ama böyle makaras ya da başka bir şey sallayıp baksın istediğimde dönüp sese bakmıyor normal mi anlayamadım ?
1prens1prensess Marjinal_Anne2 9unda tam 2 aylık olucak oğlum ama sese dönmüyor sesi duyuyor yüz ifadesi falan değişiyor hafif çünkü ama nerden geldiğini anloyamıyor diğer çocuklarımda böyleydi 3.aydan sonra daha rahat sesin geldiği yöne bakmaya başlamışlardı mesela şuan küçük oğlum konuştuğumda suratımı izliyor gülücükler atıp kendi kendine mırıldanıyor bana bizde durum bu şekil
Marjinal_Anne2 Yani takip ediyor kısa süreli de olsa ama sese kafasını sağa sola çevirmesi gerekmiyor öu
Marjinal_Anne2 1prens1prensess ebet işte tam anlatmak istediğim durum bı yüz ifadesi falan değişiyor ama nerden geldiğini bilmiyor sanırım dönme yok cünkü
1prens1prensess Marjinal_Anne2 hemen hemen 1 aya kadar başlar diğer çocuklarımda öyle olmuştu yani ordan yola çıkıyorum😂