balkizimmmm Merhabalar, bebeğin de dil dudak bağı olup da operasyon geçiren oldu mu ? Süreç nasıl ilerledi paylaşır mısınız?
Asya34__ balkizimmmm benim bebeğimin dil bağı vardı 2 haftalıkken Ümraniye eğitim araştırma ya çocuk cerrahisine gittik orda doktor hemen kesti kan bile gelmedi bebeğim huzursuz bile olmadı
Ddddddd01 balkizimmmm dil bagi vardı 3 aylıkken sünnet esnasında onuda kestiler 1 damla kan akmamisti bile.
ayseeeasln21 balkizimmmm dudak bağı vardı 1 ay beslenmedi bu yüzdenmis meğer hemen kestirdik ve düzeldi çok şükür . Küçük birşey zaten sadece uyuşturma olmuyor maalesef ama hemen geçiyor 🙏
busraduru1 balkizimmmm bizde dil bağı vardı kbb doktoruna götürdüm ve 6. ayı dolmadan gel keselim yoksa uyuşturmak gerekir damar büyüdüğü için dedi bende 5. ayında iken gittim yaptırdım ve odasında 30 saniyelik bir işlem ile kesti doktor. Bi sprey uyuşturma falan yapmadı. Sadece 2-3 damla kanadı ama geçti. Sonrasında ağrı veya huysuzluk olmadı şükür🙏🏻
Mini-me Asya34__ hangi doktora gittiniz? Benim de bebeğimin dil bağı var, ona bi doktor bulmaya çalışıyorum. Anında muayene ederken mi kesti? Süreci anlatır mısınız?
Asya34__ balkizimmmm dil bağı varken silikon uç kullanmak zorunda kaldım kesilince hemen normal emmeye başladı
balkizimmmm Ddddddd01 anladim çok geçmiş olsun, bize anestezi ile yapılacakmış acaba büyük diye mi bilemedim ki
balkizimmmm ayseeeasln21 sadece uyuşturma olmuyor derken, nasıl yapıldı yani sizin bebeğinize, kaç aylıktı?
Asya34__ Mini-me Evet hemen kesti ama benim bebeğim 2 haftalık filandi 2 aylık yada daha büyükse bebek anestezi anestei kullanılabilir dedi Ümraniye eğitim de çocuk cerrahisi Fatma hanım çok iyiydi memnun kaldım
Mini-me balkizimmmm sizin bebeğiniz kaç aylık? 3 buçuk aylığız geç mi kaldık acaba bizim de mi anesteziyle olmak zorunda olur. 🥺
busraduru1 balkizimmmm her doktorun farklıdır ama burada bende sormuştum herkes 6 aylık demişti. Yine doktor görsün belki gerek kalmaz direkt keser uyuşturmadan
ayseeeasln21 balkizimmmm 20 günlüktu kızım . Bana uyuşturma yapmadıklarını söylediler aynı zamanda kuzenimin dil bağı vardı 6-7 yaşlarında onda da uyuşturma olmadı