JustGrace Hanımlar dokuz buçuk ay oluyor Doğum yapalı. Bugün ilk defa kanamam oldu fakat çok fazla. Oturduğum yerden olaysız kalkamadım sabahtan beri. Kıyafetlerim mahvoldu. Hatta annem düşükten korktu, hayatımda ilk defa bu kadar kanama yaşıyorum. Doğumdan sonra ilk kanamanın bu kadar olması normal mi?
DefneRana3881 JustGrace benimde doğumdan sonra ilk 3 reglim öyle oldu bende korkmuştm doktoramı gitsem die ama sonra normale döndü
Zeynep_04 JustGrace canim ben 4,5ayligiz doğum yapali daha olmadimğim icin bilemiyorum bence doktoruna danış konrtole git zarar olmasın sora
Burcu35 JustGrace Kanama olarak mı parçalı olarak mı? Kanamaysa tamam ama parçalıysa bi doktora sormakta fayda var
Yusufunannesiaybuke JustGrace benm 40 çıktıktan sonra 3 gün sonra kanama oldu ama lohusayeken bile o kadar olmamıştı 3 gün cok oldu sonra birden azaldı baya
JustGrace Zeynep_04 bir de doktora gidip de adet görüyorsunuz derlerse utanırım bunun için doktora gittiğime diye kalkıp da gidemiyorum🙈😄
huzur2580 Bende 6 ay sonra oldum regl desiğin gibi çok fazla oluyo olmayıp birden oljnca normal düzeliyor sonra
Burcu35 JustGrace Allah korusun ya başka bişeyse? Korkutmak istemem tabi ama yoğunluğuna bağlı gitmeyi düşünün bence. Çok fazlaydı korktum derseniz kimse size bişey diyemez
Zeynep_04 JustGrace neden utanasın canım normaldir doktorlar kadin soktoru olmaklarina utanmiyorlar biZ bir seyleri sorduğumuzdamı utanicaz😄
JustGrace Burcu35 bari akşam da hafiflemezse gideyim 😕 ağrım da var ama işte onu da adetten sebep düşündüm.