Zorlu 1 ay 6 günlük bebeğim uyumuyor şu sıralar bu sabah 8 de kalktı bir sefer 10 dk uyudu 1 den sonra bu saate kadar yedi içti ağladı tekrardan uyutmaya çalışıyorum uykusu var esniyor yatırdım 10 dk uyudu uyandı gözler cin gibi 😫😒 çok yoruldum. Bir gece düzenli uyuyorsa bir sonra ki gece sabaha kadar ayaktayız. Ben reflüden şüphelenmiyorum kusuyor uyumuyor huzursuz uykusuz ama çözüm bulmak istiyorum en azından 2 saatte bir uyuyup uyanırdı şimdi her şey değişti yardım edin lütfen 😒😔
nrtn1234 Zorlu keşke çözümü olsa :( ama ne yazık ki bütün bebeklerin ayrı bir karakteri var, bnmkisi de bi gün çok güzel uyursa diğer gün mutlaka uykusuz. 16 saat uyumadığını bilirim. Çözümü var mı bence yok
dr_csvm Zorlu benim de bebeğim 1 ay 6 günlük bugün atağının ilk günü ve hiç uyumadı koşa beş on dklık uykular dışında , ondan olabilir sizinde
Zorlu Tuvaletini yapamama sorunu var 1 haftadır hep ıkınıyor. 10 günde 5 sefer yapmamıştır belki 🤦🏼♀️Doktor 10 güne kadar normal sayıyoruz dedi ama çok uykusuz ve hep ıkınma havasında