Fatmannny Kızlar bakıcıyı hangi sitede aramak lazım Kocaeli Darıca’da oturuyorum burda kimseyi tanımıyorum ailemden kimse yok herkes farklı şehirde bebeğime bakacak birini bulmam lazım ama kafam çok karışık yeni taşındım komşum da yok
NoThing2Lose Fatmannny kriterleriniz neler acaba arkadaşım okul öncesi öğretmenliği bölümü okudu şimdi ıssız iş arıyor ne kadar maaş verebilirsiniz kendisi Gebze’de oturuyor
Fatmannny NoThing2Lose bebeğime temiz bakacak bu işi paraya ihtiyacı olduğu için değil bebekleri sevdiği için yapacak birini arıyorum. Yemek temizlik vs olmayacak bende evden çalışıyorum zaten beraber olucaz molalarım oluyor sürekli haftanın 4 günü gelecek sabah 9 akşam 6 ama eşim bir gün çalışıyor bir gün evde evde olduğu günler de ekstra izinli olucak
NoThing2Lose Fatmannny tercih yapmış onun sonuçlarını bekliyormuş bir yer çıkarsa başlayıp yarı yolda bırakamam ayıp olur dedi
Fatmannny NoThing2Lose Ocak 1 veya diğer ayın 14 ü gibi düşünüyorum ben eğer sonuçları o zamana kadar açıklanırsa ve düşünürse bir görüşmek isterim
Fatmannny Arasbeyinannesi kasım 14 de ücretli iznim bitiyor 2 ay 8 günlük olucak maaş düşünmedim hiç oturup konuşmak gerekiyor haftanın 4 günü gelecek bazen haftada 2 gün de olabilir temizlik yemek vs yok bende evde olucam ama çalışıyor olucam molalarımda yine bebekle ben ilgilenecem