Baakpnr- Bebeğime bakıcımızı bulduk anneler , haftaya başlayacak inşallah 🥰 sevdik , temiz birine benziyor inşallah Rabbim pişman etmez tüm çocuklarımızın karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah 🥰💕
Betul-08 Baakpnr- amiiiin inşallah kaç aylık bebeğin canım bende işi başlayacağım kimseye güvenemiyorum ama
Egegun Baakpnr- hayırlı olsun ne kadar ücrete anlaştınız acaba 3 ay sonra bize de lazım ve benim çocuklarım iki tane
Baakpnr- Betul-08 Amin kuzum cook teşekkür ederim,9 ay 21 günlük kızım benim , öyle tabi kuzum ama bir şekilde güvenmek zorunda kalıyoruz , merhametli insanlar çıksın inşallah karşına ♥️
Baakpnr- Nur2021 ben 1250-1300 civarı düşünüyordum ama 3 tane okula giden cocugu var ve eşi asgari ücret ile çalışıyor durumları yok aslında ısrar etmedim helal olsun 🥰
AngelMotherr Baakpnr- canım 8 5 çalışan 4 bin alıyor sanırım siz ideal 1600 normal fiyat bence Eve kamera koycakmisiniz benim kuzenim sesli koydu. Mecbur biryandan aklı kalsin istemdi ve bakıcısı söyledi kamera vs. Var diye
Mrvll Baakpnr- bende öğretmenim. Bir ilçe de. 7 de dersim başlıyor 9.20 de bitiyor. Haftalık 15 saat dersim var. 10 da evde oluyorum. Eşim de evden 9 da çıkıyor. Yani bakıcimiz sadece 1 saatligine geliyor. Aylık 1500 vereceğiz 🤷🙈 kendi talebi yoktu aslında. Bunu biz belirlemiştik. Helali hoş olsun seviyoruz bakicimizi ondan gözümüze gelmiyor ama sanki biraz fazla mı veriyoruz diye düşünmedim değil 😀
Baakpnr- Mrvll hocam tabi ki helal hoş olsun ama çok geldi bana ya , tamam bizler öğretmeniz ama bizim de paraya ihtiyacımız var ki çalışıyoruz 🥰 bilemedim yani olması gereken ne onu da bilemedim ama sadece dedıgınız gibi cok geldi bana 😊