RedFlower_ Uygun olan ama güzel memnun kaldığın kahve makinası ben hem sütlü hemde sade olan aklımda şuan da ama sizlerin önerilerizde bilmek isterim Karaca hatır hups kahve makinası benim aklımda olan fiyatı 850tl
Nur2021 RedFlower_ bir cok kisi kullanip memnun kalmis, urun yorumlarina baktim az once, bende boyle bsy istiyodum…
guzelbebegimmmm RedFlower_ karaca barista’yı önermiyorum. Aldım ama kahvenin tadını çok acı yapıyor ve geç pişiriyor bence. Bir de sürekli arıza ışığı ötüyor. Servise götürmeye de üşendim kaldı öyle. Canı isteyince çalışıyor yani
Kplnnn Karacanın normal olanını kullanıyorum. Açıkçası karacanın memnun olduğum tek ürünü diyebilirim 1 taneyi de 5 taneyi de çok güzel köpüklü yapıyor
Firdevsibici RedFlower_ bence karacadan asla elektronik almayın ben evlenirken büyük evlilik paketi almıştım hitam mutfak elektroniklerim karacadandı hiçbirinden memnun değilim
merhabacanim RedFlower_ karaca hatır hüp kullanıyorum çokta memnun değilim istediğim gibi köpük olmuyor.Yazlık kiraladığımız evde arzum okka marka vardı aşırı güzel yapıyordu.Ama tabi imkan varsa arçelik