LareninAnnesi Selam kızlar. Kızım tam 5 aylık. Her yenidoğanda olduğu gibi ilk doğduğunda lacivertti. Sonra gri mavi oldu. Şimdi gözleri beyaz ışıkta gri mavi ,gün ışığında ise yeşil. Kahverengi gözü olan bebekler daha ilk 2 ayında döndüler..Ben merak ediyorum 5 aylıktan sonra da dönen oluyor mu
Mom107 LareninAnnesi Bu eşleştirmeler çok anlamlı gelmedi bilimsel bir dayanağı varmı yani renkli gözlü bebeklerle koyu renk göze sahip bebekler arasında ilk defa sizden duydum ama anlam veremedim
Busra17_18 LareninAnnesi 1 yasına az kaldı bebegimin ama göz rengi değişmeye başladı kahverengiye doğru gidiyor. yoğun koyu mavilik vardı hatta güneşte yeşilimsi falan ela olcak diyorduk ki kahverengiye döndü:)
Deletedmom61 LareninAnnesi Kızım 1 yaşını geçti masmavi olan gözü dahada farklı renk aldı yeşil giyince yeşile dönüyor mavi giyince maviye diğer göz rengide yeşil gibi farklı yani 2 göz rengi sizinde değişebilir
Deletedmom_297 LareninAnnesi kızım 13 aylık lacivertli soğuğunda şuan çerçeve lacivert içi açık yeşil sarışın bir kızım car değişti yani😍
Deletedmom61 Deletedmom_297 çok güzel oluyor ama iki göz rengide farklı direk dikkat çekiyor farklı oluyorlar 😍
asbek Benim yeşil eşimin gözleri ela ama 5 aylık bebeğimiz kahverengi gibi🤷♀️ İlk başlarda grimsi gibi bi renkti ama galiba kahve olacak bizim ki 🤗