ArzuOguz aksam_ Coin hesabı açıp coin satın alın hesap cüzdanını verin başka hiç bişey bu kadar mutlu edemez 😂😂
lalbg aksam_ ben bi kez gramofon almıştım çok beğenmişti bir de plak. Ama müzik sever mi öyle şeylerden hoşlanır mı?
Hilalasena Kıyafet olabilir saat kolye bileklik takiyorsa olabilir ayakkabı parfüm kravat takiyorsa olabilir çapraz çantalardan olabilir cüzdan olabilir
Hilalasena Benimde eşimin 14 Ekim sürprizleri hiç sevmiyor kendisi bı pasta alıp ccoukkarlimla birlikte kutlamayı düşünüyorum hediye olarakta ( gece fantazi bı elbise giyicem ) 🤭🤭
Simaykck Bizimde 7 ekim evlilik yıldönümü şartlarda malum öyle bir dönemdeyiz ki evde bişeyler yapmayı düşünüyorum sevdiği yemek pasta artık ne yapalım🤷♀️😌
Zumra01 Bizimkininde ekimin 12 de ona kalsa hic bise alma dedi ama ben arabasina isimli plekslerden yapturfim birde ayetel kursi yaziyor altinda bide pasta alirim tamam yeter
GamzeKarel aksam_ benimki de arabasının hastası🤩 (BMW) amblemli olan herşeye bayılıyor ondan eğer seviyorsa arabasını varsa arabasına yada amlembli kıyafet ayakkabı alabilirsn
Alse35 aksam_ gözlük aldım geçen hafta Bidahakine kolye sonrasına da bileklik düşünüyordum ki evlilik yıldönümünü hatırlamadı artık bişey yok Sana fikir olsun 😅