Oglumcanim_ Kızlar bi kaç arkadaşım bu ilacı kullandığını ve çok zayıfladığını söyledi . Ben sakinleşmek ten ziyade zayıflamak için kullanmak istiyorum . Acaba faydası olur mu bilgisi olan varmı ? 🙂
35izmir Oglumcanim_ yalandır o yada şöyle o stresten yiyordur şiişmsnlıyordur ilaç sakinleştirdikçe normal yemek düzenine geçmiştir
heyymomm Oglumcanim_ bir doktor önermediği sürece böyle şeyler kullanmayın ilerde farklı hastalıklara sebebiyet verebiliyor
Mizmizmyrtle Oglumcanim_ canım bu dediğin ilaç kategorisine girmiyor zaten tamamen bitkisel reçetesiz satılıyor takviye gibi düşün ama plasebo etkisi olduğunu söylüyorlar :) bunu içeceğine bas Melisa papatya çayını bütün sinirlerin gevşesin :D
35izmir Oglumcanim_ canım Bn de stres halinde buzdolabından ayrılmayan biriyim hatta doktora gittiğinde oda soruyo bile bunları iştahın nasıl bilmm ne ona göre veriyor ilacı
Turunckafam Oglumcanim_ canım ben stesrte uzuntude evde ne varsa 2 ekmekle yediğimi bilirim kii her gece herkes uyunca 🤦🏻♀️ hafif kiloluyum ama ağır depresyon ve uzuntude ağzımı bicak açmıyor şuan öyleyim … Beni ilaçlarda sisiriyordu şuan kullanmıyorum amaa zayıfliyorum birde öyle bak 🌺