Deletedmom0900 Kızım 10 buçuk aylık 2 numara mama bulamadım kullandığımız mamanın 2 numarası yok yani. 3 alsam bişey olur mu ? İçerikleri mi farklı anlayamadım.
Deletedmom0900 Ugggg Kuzumveben hero baby. 2 numaranin Kutusunun üzerinde 12 aya kadar diyo ondan tereddutte kaldim . Bu mamadan başka da icmiyo. İlk Bebelac Gold kullaniyoduk onu bırakmıştı icmedi. Şimdi 3 numara içime sinmedi diye onun 2 numarasını aldım ama boşa para verdim icmedi 😔
Ugggg Deletedmom0900 Allah Allah niye icmediki benim kizim 8 aylık olacak formül mamayı eskisi gibi icmiyo çok ac olduğu ana denk getiriyorum bide öyle dene
Deletedmom0900 Ugggg Bebelac Gold aldım ya ondan. İcmiyo hiç birini Aptamil hipp similac hiç birini sevmedi en sonunda hero babynin aldım onu iciyo onun da numarasını bulamadım işte. E bebek'e gitmem lazım.
Deletedmom0900 Ugggg burdaki 101lerde hep 35 TL ve sadece 3 numaraları kalmış. E bebek çok uzak değil ama bugünlük gidemedim işte. Zaten vakit olursa internet uzerinden alıyorum bi kaç kutu.
Deletedmom0900 Ugggg evet bugün baktım işte. Ondan sonra yazdım postuda. 3 numara vardı içime sinmeyince Bebelac Gold 2 aldım ama icmedi.
Melikeakiner Deletedmom0900 Bebelac gold 1 yaş sonuna kadar verijiyor. Hippdden çok faha iyi bir mama.
fatma1965 Deletedmom0900 canım bebelac gold güzel bir mama, fermente sütten yappılıyor, kefir gibi sağlıklı, içine biraz pekmez yada şeker katarak verebilirsin
Deletedmom0900 Melikeakiner evet ilk 6 ay onu kullandim çok memnun kaldım ama sonra kizim içmek istemedi baya mama denedim en sonda hero baby de kaldım