TugcEsila Iyi aksamlar güzel anneler 🤗 bebek öksürügü neden olur öksürüyor mu sizin bebislerde? Atesi felan yok takip ediyorum devamlı götürmedim doktora cok sık degil ama gündüzler öksürüyor 3 kere en fazla üst üste hapsuruk ile beraber. Bir de uykuya dalmakta zorlaniyor bebegim bunun icin bir damla yada önerisi olan varmı öyle bir sey ?
Duru2018 TugcEsila alerjik olabilir toza karşı falan ama yinede bi doktor görsün kaç aylık bilmiyorum ama yeni doğan bebeklerin öksürüğü çok kıymetli burun damlası olarak kızıma hep otri bebe burun damlası kullandım
S_D TugcEsila kaç aylık ki bebeğiniz. Hapşırmadı normal ama öksürük nasıl bir öksürük kuru kuru mu ? Hirilti falan da varsa hiç durmayın zaten hemen doktora gidin
EsmaGnc TugcEsila Bebeklerde öksürük bir refleks grubuna giriyor canım.Balgamlı öksürük olmadığı sürece bir problem olmayacağını söylüyor doktorlar.
Duru2018 TugcEsila canım bi doktora götür benim kızım 3 aylıkken bronşit olmuştu doktor 3 aylık çocuğun öksürüğü çok kıymetli demişti hastaneye yatırmıştık
TugcEsila S_D 1 ay 15 günlük. Hırıltı yokta sanki bogazndaki balgam. Yüzünden öksürüyor gün icinde 1 2 defa tekrarlıyor
TugcEsila [bilinmeyen] yasayan varmi durumu diyr merak ettim sadece belki biraz.rahatlama olr diye haklısinız
TugcEsila [bilinmeyen] dogru diyorsunuz tesekkür ederim. Uykuya geciste zorlanıyorz acaba normalmi diye meme de kucakta daliyor gibi oluyor ama ayılıyor hemen mesela.. gün boyu.uykuya direniyor sasırıyorum 🤷🏻♀️