sumeyyesmom Kayın Ağacından üretilmiş üste oyuncak takılabilir hiçbir deformesi yoktur 8 aya kadar kullanılabilir kolik bebekler için birebirdir tüm parçalar ayrılabilir
Yusaydef sumeyyesmom hayırlı satışlarınız olsun üstte kalsın 🌸 bebem 11 aylık daha içinde uyur gündüzleri 😂
Eylulunannesi55 sumeyyesmom bizde daha yer kaplamayanı var dogdugundan beri bunda uyuyor gerci daha 28 gğnlğk ama hayat kurtarıcı oldu benim için almak isteyenlere fikir olsun
sumeyyesmom Yusaydef benim kızda 11 aylık asla durmuyor evde o kadar onun esyası var ki bu cok yer kaplıyor aslında esım kalsın 2. Bebıs olursa kullanırız dıyoda bi on sene istemiyorum cocuk onuda saklayamam 😬😬
sumeyyesmom Eylulunannesi55 bizde de öyle oldu sehırdısına aileme gittigimde falan hep götürdüm buna sıgmadıgımz zaman ayakta sallanmaya basladık dusunun😬
Yusaydef sumeyyesmom ya nasıl alıştırdınız ayağa şuan şehir dışındayım ve eziyet oluyor her yere götürmem artık kızım çok hareketli durmuyor siz ayağınıza naısl alıştırdınız
sumeyyesmom Yusaydef yüzünü örtüyorum pişpiş açıyorum elim karnında o şekilde alıştırdım cok uykusu varken deneyin belkş alışır
Eylulunannesi55 lina123h bildiğiniz piknik hamaginin demirli ev hali foto atabilirsem atayım aylık güncelleme 5-6 aydan sonra ben uyuması için kullanamadım küçük ve kızım döndüğü için