Murataleyna Kızlar bebegimde biraz soğuk algınlığı başlangıcı var tavuk suyuyla çorba yapsam olur mu nasıl yapicam bilmiyorum daha bi kac sebze tadım yaptik
Kardeleen Murataleyna Bence yapılabilir. Benim bebeğim küçük olduğu için pek bir bilgim yok ama sonuçta sıvı bir yemek bir zararı olacağını düşünmüyorum. Bir internetten araştırın derim.
Laden Murataleyna tavuk suyunu kaynatın. İçine bir yumurta sarısı, biraz un, azıcık da limon sıkın. Bundan bir terbiye yapın. Tavuk suyuyla buluşturun. Normalde içine şehriyede koyuluyor ama bebeğiniz küçük koyulur mu bilemedim🌺
Aysegul93 Murataleyna ben o vakitler tavuğu haşladım tattırdığım sebzeleri suyuna doğradım blender ile hafif ezdim. Terbiye yapabilirsin ama işte yoğurt veya yumurta sarısı denediniz mi oda var
Laden Aysegul93 başka ne şekilde yapıldığını bilmediğim için kendi yaptığım tarifi yazdım ama haklısınız☺️
Haffuse NurY kesinlikle katiliyorum, fazla ilacli oldugundan zarari bile var, ben kizima yedirmiyorum… @Murataleyna neden kuzu kullanmiyorsun?..
Haffuse Murataleyna kuzu ise olur olur… Hemde Cok da guzel olur.. Ben buz poseylerine doldurdum hemen hemen her corbasina katiyorum…
Laden Murataleyna içindeki her şeyden yedirdiyseniz daha önce olur tabi. Ben kızıma bebek tarhanası yapmıştım ama hiç sevmemişti mesela. Tam buğday unuyla diye sanırım