Zeynephilalll Nefess15 benim bebeğimde 100 gram almıştı idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaçlar iğneler düzeldi çok şükür reflü içinde ilaç kullandık düzelmişti o aylarda
livanurvealpinannesi61 Nefess15 anne sütü ile kilo almıyorsa mama başlanır doktorunuz neden mama başlamadı ki ayda 500 gr alması beklenir anne sütü ile.
Nefess15 livanurvealpinannesi61 diğer aylar güZel alıyordu şu on gündür düştü o yüzden sık emzir ona göre takviye yapalım dedi
Elfidam Nefess15 aynen bu ayda bizimde durdu Çok ilginç herkes son aldıgı kiloşar diyordu ama bizimki de yavaşladı. Ememsi de azaldı. Emdiğini de kusuyor zaten. Bu ay cok kustu özellikle
livanurvealpinannesi61 Nefess15 bebek büyüdükçe süt miktarı da artar yağlı olan süt güzel kilo aldırır.
Elfidam Nefess15 2 ay 27 günlük. 2700 doğdu -6 kilo civarında şu an. İlk 2 ay güzel aldı ama 3.ayımıza girerken kusmalar arttı kilo alım azaldı
Mrymkc Benim bebeğim de öyleydi yumurta alerjisi çıktı şuan hala kilo bakımından geri gidiyoruz bence çok geç olmadan alerji kaynağını bulun . Çünkü biz bir buçuk ay geç kalmıştık anlayamadım ilk bebeğim olduğu için