Minikooo Kızlar oğlumun 1 yaş doğum gününde gelen misafirlere hediyelik olarak o günün anısına bişey yaptırıp dağıtmak istiyorum. Sizce ne yaptırabilirim hediyelik. Doğum günü konsepti safari konsept olcak inşallah
asiltonunmommysi Minikooo ahşap magnet yaptırdım fotoğrafı var üzerinde. Aile arasında yaptık diye, yoksa ya fesleğen yada mum yaptırmak istiyordum.
Flzzz Minikooo merhaba renkli_ _ tasarim35 instfram adresim magnet modellerim var yardimci olmaya calisirim safari konseptine uygun cok guzel modellerim var
Tugce3493 duyguluanne nerden yaptırdınız. Organızasyon işi yapıyoruz ve bu hedıyelerden arıyorum 😂 doğru duzgun yapan cok az
Minikooo duyguluanne aaa çok beğendim hemde konsept safari ya hayvanlı olması çok güzel olur bence çok teşekkür ederim
duyguluanne Tugce3493 sirin_evatolyem İnstagramdan iletişime geçtim çok güzel geldi paketlemesi de iyiydi Dolapta da yapan çok ama ben geç karar verdiğim için onlara yaptıramadım
Minikooo duyguluanne arkadaşım sizde 14 tlye yaptırmış iki ay önce nasıl böyle zam yapıyosunuz dedim ve sayfa beni engelledi nasıl bi satıcı anlamış değilim
duyguluanne Minikooo inanın ben de bilmiyorum yaptığı yanlış dolap uygulamasından da bulabilirsiniz sevdiyseniz süreniz varsa oradan da bulabilirsiniz üzüldüm ben de