Tugce__ 2,5 aylık oğlum var bikaç gündür eldivenini emmeye başladı yüzünü çiziyor diye eldiven takıyorum . Acaba doymuyor mu ondan mı eldivenini çıkardığımda elini emmeye çalışıyor tabi pek beceremiyor
Elyesa Tugce__ benim oğlum da aynı normal olduğunu biliyorum ellerini keşfetmeye çalışıyorlar her şey onlar için yeni alabildiği her şeyi ağızlarına almaya çalışıyorlar 😅
Fatmat Tugce__ doktorumuz normal olduğunu ve müdahale edilmemesi gerektiğini söyledi gelişimi için.eldivenleri çıkartmalısınız ellerini keşfetmeli genelde bir ay sonra çıkarılır
Ebru Benim kızım da 2 aylık sürekli elini emiyor ama kısa süreli aç olduğu için sanırım sonra sinirlenip ağlıyo sürekli meme de artık halim kalmadı me yapabilirim 😔
Ozustaseyma Ebru benim kızımda 2 aylık hep elini emiyor doktorumuz bu ayda çok normal sakın hep aç sanma dedi ellerini tanıyormuş yani normal 🤗
Ebru Ozustaseyma sadece sessizce elini emse bırakcam emsin ama ağlama krizine giriyo memeyi verene kadar emzik emse onu vercem onu da tutmuyo çaresiz kaldım
Pnrdnzysfars Benim oğlum da 39 günlük bugün bi baktim copur copur bas parmağını emiyor 😂😂 cok tatlı emiyordu bende alışkanlık yapar diye çıkarttım 😊😊
Fatmat Tugce__ tırnaklarını düzenli kesip törpülerseniz çizmez arada benimki de çiziyor bazen ilk uzayınca sütümden sürüyorum geçiyor hemen