Deletedmom55 Kızlar Bebeğimin genital bölgesine dışkı bulaşmış silmeye ellemeye korkuyorum nasıl yapmam lazım
Devushka Deletedmom55 altını yıka canm ben öyle olunca yıkıyorum kesinlikle öyle bekletme idrar yolu enf olur
Ela07 Deletedmom55 ben nazikçe siliyorum eğer silinmicek kadar çoksa 2 dk belinden aşağısına su tutuyorum
NeclaDefne Deletedmom55 ben ıslak mendil hiç kullanmadim 8 aylık kızım ek gıdaya başladığından beri her alt değişiminde yıkayıp öyle bezliyorum eğer dışarıdaysak ıslak pamuk mendil ve su ile temizliyorum.
MasalMavi Deletedmom55 ellememeye özen göster direk yıka çıkar enfeksiyon olmasın hem su daha iyi temizliyo
1mom1baby Deletedmom55 önden arkaya doğru yıkıyorum ama bazen yikasamda gitmiyor peceteyi parmagima geçirip temizliyorum
1mom1baby Deletedmom55 18 aylık ama ilk aylarında da böyle yapıyordum o zamanlar ıslak mendil kullanıyordum ama arasını temizlerken ıslak pamuk peçete kullanıyordum
[silindi] Deletedmom55 ben her kaka yapışında yıkarım bebek sabunu ile canım silmem sende sok yıka direk silince bence kalıyor