Ecemasel Bebeğim 6 buçuk aylık, 4.ay atağından bu yana geceleri en iyi ihtimalle iki saatte bir uyanıyor, bu ne zamana kadar böyle sürecek bilgisi olan var mı
Busraaltsoy Ecemasel bizde 4 ay atagindayiz 5 aylik olmaya 4 gün kaldi vr ayni devam ediyor cok yorgunum ya gece 20 dk da bir uyaniyor şu an hala ayni sekilde sabah saat 9 a kadar böyle sürüyor ne zaman düzelir acaba önceden kesintisiz sabaha kadar yatardi gece 12 1 de uyuturdum sabah bazen 4 e bazen 6 bazen 8 de uyanırdı nolduysa 4 ay aşisindan sonra boyle oldu uyku bozukluğu uykusu var 20 dk uyuyor sonra bağırıyor 🙄ne zaman geçecek şu an saat 2 oldu bakalim bugün saat kaç gibi uyuyacaz😬😬😨
Ecemasel Bahar66 bilmiyordum ki ataktan beri uykusu düzene girmedi, ondan önce 4 5 saat uyurdu geceleri kesintisiz, şimdi ise durmadan uyanıyor
Dicleesra Bende size birsey sormak istiyorum ama bu bebeğimle değilde benimle ilgili gece bebeğim uyandığında sesini duyupta uykudan uyanamiyorum uyanmak için ne yapabilirim bir fikriniz var mi acaba lütfen cevap verin
Maviim Dicleesra ben saat kuruyorum aşağı yukarı uyandığı zaman aralıkları belliyse öyle yapabilirsiniz sizde
Busraaltsoy Dicleesra yorgunluktan olur canim bende öyleydim yeni dogum yaptığım zamanda ama simdi uyanıyorum bazen yorgun olunca esimin yaninda uzanırken bebek agliyor eşimin karnını okşayıp pış piş 🤭dedim ama hatırlamıyorum esim dedi🤣