Hazalperisi İyi geceler.. Oğlum elektrik süpürgesi aşığı varmı çocuğu böyle olan evi düşüremiyorum elimden almak istiyor vermediğimde de çığlık kıyamet. Duyan sanki çocuğa bişey yapıyorum sanacak artık. 16 aylık bu arada oğlum 😑
Bahar66 Hazalperisi Elektrik süpürgesi, saç kurutma makinesi bunlara beyaz gürültü deniyor, bebeklerin anne karnındaki seslere benzediği için hoşlarına gidiyor
Kbr041 Hazalperisi elektrik süpürgesi değilde 4 ay boyunca full saç kurutma sesiyle uyudu. Artık bıraktık piş piş açıyorum. Çok etkısı oluyor dalana kadar açıyorum
Mizmizmyrtle Hazalperisi evet benim oğlum süpürgeyle yapışık yaşıyor resmen ben çalıştırınca hep peşinde kapatınca da oynamak için ağlıyor sıkılmadan saaaaatlerce oynuyor onunla ne anlıyor bilmiyorum:D
Buse-94 Hazalperisi benim oğlumda çok seviyo çalıştırdığımda hep yanıma geliyo takip ediyo sürekli hoşuna gidiyo gülüyo ama elimden almak isteme olayı yok şuan için ayaklanınca belki olurmu bilememm😀
Mervelaren16 Benım kızımda 1 yaşında. :) allahım nasıl mutlu oluyor o süpürgeyi acında süpürgenin peşinden ayrılmıyor üstüne cıkıyor biseler yapıyor. Anne karnında ki sese benzermiş sahi ondan mı böyle seviyor bebeler süpürgeyi
Hazalperisi Mervelaren16 ay bilmiyorum olabilir de artık sormak istedim süpürgenin sopasını alıp eline geziniyor 😂
Hazalperisi Bahar66 evet bunu biliyorum ama süpürgeyi çalışmadan da bu kadar sevmesi elinden alınca çılgına dönmesi beni biraz üzüyor 🥺
Hazalperisi Kbr041 bende öyle şuan bile hala açık tv de 😂 uykum olmasa Bİle bu ses adamı günlerce uyutur