1902ctn Oğlum 3 ay 11 günlük son 10 gündür gündüz uykusu tamamen bitti naparsam yapayım uyumuyor uyusada 10 dakika sonra geri uyanıyor 4 gündür geceleri de uyumamaya başladı sizde de öyle mi anneler
Aynurturgut 1902ctn bizde 3 aylığız ama bizin 1. Aydan beri gunduz uykumuz 10 ar dk,ne zaman normale dönücek bilmiyorum
Fulyag 1902ctn 4. Ayda uyku gerilemesi oluyor o sürece giriyor olabilirsiniz kızım 10,5 aylık 4. Aya kadar mükemmel giden uykumuz tepetaklak oldu ve bir daha eskisi gibi olamadık malesef 😒
Deletedmom110 1902ctn 3 ay 17 günlük, iki gecedir bin kere uyanıyor ve ağlıyor. Delirmek üzereyim. Gündüz uykusu zaten hiçbir zaman olmadı😞 gecede bozuldu
1902ctn Fulyag yaa 😱 oğlum uykuyu çok severdi melek gibiydi gıkı çıkmazdı şimdi aksi ağlak memnuniyetsiz bir bebek haline geldi
Fulyag 1902ctn Biz de tam olarak öyleydik o zamanlar yatağına koyup odadan çıkardım kendi uyurdu şimdi kucakta gez dur zor uyuyor 🤦🏻♀️ Belki tekrar düzelir ama bizimki düzelmedi malesef
doganursezmag 1902ctn yani bebek sonuçta sonsuza kadar uykusuz kalmayacak ya büyüdükçe daha çok uyuyacak onuda öyle kabul etmek lazım
1902ctn doganursezmag kulağında akıntı olmaya başladı ve bugün farkettim ki pis bir kokuda var kulak burun Boğaz doktoruna götürmeye karar verdim
doganursezmag 1902ctn 4. aya girdiğinde bizimkinde de başladı akıntı çocuk doktoru kontrolde söylemişti ama başka bişey demedi