Senayys Fatmaasaree doğduğunda lacivert ti resmen şimdi 7 aylığız yavaş yavaş açılmaya başladı gidici gibi görünüyor maalesef 🥲ben de doğduğumda mavişmişim 29 umda ela gözlüyüm kader 😂
Tiffany Fatmaasaree Foto atsaydınız daha iyi anlaşılırdı. Belli olmuyor bazısı net mavi olur. Oğlumun öyleydi değişmedi. Diğer oglumun her renge girdi kahvede karar kıldı. Oda şimdilik 🤷♀️
Kayraaa59 Fatmaasaree değişebilir canım 8 ay maviydi bizim de sonradan koyulmaya başladı ve şimdi simsiyah
Kadifemsii Fatmaasaree lacivert gözlüydü doğduğunda 4 aylık olana kadar mavi yeşil değişti şimdi çok açık kahverengi . Artık değişmez diye düşünüyorum 6 aylık oldu
Grb Benim kızımında ilk doğduğu da maviydi şimdi yeşil ela gbi 3 aylık olduk inş renkli olur Aile de renkli göz var mı bizimki nin babaannesi yeşil sadece
Dilos01 Doğduğunda masmaviydi 2 yaşında hala mavi sadece birsz koyulaştı güneşe bakınca Masmavi oluyor
elifinannesi53 Fatmaasaree benim kızım da doğduğunda hatta 5. 6. Ayına kadar gözleri masmaviydi ama dönüyor şimdi ela oldu benim için hiç farketmez ömrümde gördüğüm en güzel gözler çünkü 😍
DenizSayerr Fatmaasaree değişebilir biz 14 aylık olucaz 13 ü bitirdik hala bile mavi yeşil arasında gözleri net mavi yeşil diyemiyorum
Kbrasngltgs Benim Kızımda ilk doğduğunda gri mavi civarındaydı 6 aydan sonra yeşil oldu bazen ela gibi daha değişmez inşallah şuan 8 aylık