Selcanasral Salı günü aşımız var arkadaşlar aşıya gidip geldikten sonra banyo yaptırdınızmı bide 2.ay aşısında çok huysuzduk buda aynımı 2 bacaktan oluyor ya digerinde bacaga vururken biri yakıcak demisti ondan soruyorumda
Huriye89 Selcanasral ben yaptırmadım aşı yerleri enfeksiyon kapmasın diye giderken yaptırdım yine aynı biri yıne yakıyor aşının
doganursezmag Selcanasral ben yaptırdım banyo gelince. 2. ay aşısında sorun yaşamamıştık ama bunda hafif ateşlendi ve huzursuzluk vardı
Kubrakaynak Selcanasral yaptırmadım canım sağlık ocağındaki ebe yarın yıka bugün su değmen dedi bize 😊
Savas15nisa 4 ay aşısı 2 bacaktan vuruluyo ve doktorumuz 2 gün banyo yaptırmayın demisti 6 saatte bir 1 bucuk çay kaşığı calpol verin dedi çok şükür ne ates ne huysuzluk hicbirini yaşamadık
Ela07 Ben yıkamıştım doktor yıkatabilirsin dedi bzizim 2. Ayda sadece o gün ateşlendi ama bu sfeer 2 gün sürdü çok değil ama en fazla 37.8 falan oldu 2 kere 6 saat arayla calpol verdim
Bvg Bizde persembe yaptirdik yikanmada sorun yok dediler ama ben ertesi gun yikadim 2. Ayda cok sorun olmamisti ama bunda cok huysuzdu gerci dis atak falan hepsi birbirine girdi bence hangisinin huysuzlugu cozemedim