GokceGull Merhaba anneler, bebeğim 7,5 aylık sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Gittiğimiz iki özel hastanelerde genel anestezi yaparız ya da lokalde bebeği bağlayıp anne babayı almadan ameliyathanede yaptıklarını söyledi. Açıkçası genel anestezi istemiyorum, siz nerelerde nasıl yaptırdınız?
Ejderhahavva GokceGull Siz bilirsiniz ama başka hastanelere de bakın 7 5 aylık annesi babası yanında yok koyun gibi helak olur çocuk ağlamaktan helede size çok düşkün bi bebekse
Ejderhahavva GokceGull ben olsam o şekilde yaptırmak el ayakları bağlı çocuğun akli çıkar benim kendi fikrimce yani tabi son karar sizin
Ftmsvnc GokceGull bence 7 YAŞINDA OLUNCA YAPTIRIN TAM HAREKETLİ ZAMANI SİZE DE BEBEĞE DE ZOR OLUR. BEN 13 GÜNLÜKKEN YAPTIRDIM HAREKETSİZ OLDUĞU İÇİN HEMEN İYİLEŞTİ
elifiii GokceGull Türkiye hastanesi dr cem kara ile telefonda görüşerek fikir alın, biz kendisine 26. günlükken sünnet yaptırdık. O aylar için ne düşünüyor ne tavsiye edecek ona göre hareket edersiniz.. gerçekten güvenilir bir doktor..
akillibidikcgty elifiii bizde 25 günlükken yaptırdık Cem beye kesinlikle çok iyi bir doktor :) iyileştik ve Sünnet sonrasında huysuzluk yaşamadık hiç
Neslihansr GokceGull bizde 8 ayı bitirdik yaptırcaktım doktorumuz önermedi . Şimdi dedi hareket halinde dönüyor tutunmaya çalışıyor düşüyor dedi sonra iyikeşmez zor olur sizin için de bebek içinde dedi . 1 yaşından sonra yaptır dedi
Irfantahirsmom Biz dün yaptırdık 5.5 aylık oğlumu eve getirttik ev ortamında hiç gerilmeden kendini güvende hissederek yaptılar ekip geldi sadece sünnet sonra si 3 saat sıkıntı yaşadık sonrasında herşey normale döndü yapan kişiler çok önemli şimdiden geçmiş olsun...
ozlem_3458 GokceGull 10 gün oldu bebeğim 3.5 aylıkken Çakmak Erdem Zafer Bey'e yaptırdık igne ile uyuşturup yaptılar normalde bacakları çok hareketli ama iğneyi ona göre yapıyorlar hiç bir sorun yaşamadık
Asyandmom ozlem_3458 bızde ona yaptırdık 3aylık 2.gunumuzdeyız cok memnun kaldım tavsıye uzerıne gıtmıstım
mrs_happy GokceGull geçen cmt gunu çakmak erdemde yaptırdım cocuk cerrahı zafer bey yaptı lokal odasında bızde odasındaydık 24 gunluktu yaptırdıgımızda..