Sedayvaz35 Kızlar 28 nisanda dogum yaptim ve kirkim ciktiktan 1 ay sonra adet oldum.. bu zamana kadar 2 sefer adet oldum bu ara yine olmam gerekiyor ama olmadim.. boyle duzensizligi gecikmesi olan var mi.. yoksa korktugum basima gelmemistir demi 😊
Agg0207 Sedayvaz35 ilk bir sene düzensizlik nomal canım ama test yap mutlaka bu gün bir komşumun hamile oldugunu duydum hiç haberi bile yokmuş 3. Ye hamile kalmış 5 aylıkken farketmişler
Nurcan_khurman Sedayvaz35 kizlar ya ben doğum yapalı yedi ay oldu ve sadece kırkım çıkana kadar hasta oldum kırkım çıktı ondan sonra hiç olmadım test de yaptım hamile degil çıkıyor ama çok korkuyorum bir yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım
Nurcan_khurman Sedayvaz35 kizlar ya ben doğum yapalı yedi ay oldu ve sadece kırkım çıkana kadar hasta oldum kırkım çıktı ondan sonra hiç olmadım test de yaptım hamile degil çıkıyor ama çok korkuyorum bir yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım
Sedayvaz35 Berruu benim ilk 5 ay karnim hic yok gibiydi.. oda oyle olduysa.. ama midem cok bulanmisti benimm.. herkes kilo alir ben baya bi kilo vermistim
Agg0207 Berruu canm ben hamileyken be bulantım ne kusmam hiçbirşeyim olmamıştı olabiliyor böyle etrafımda iki üç örnek car 5-6 aylıkken farkına varan
Sedayvaz35 Nurcan_khurman cnm bi sene olmamak cok normalmis etrafimda ilk 1 sene hic adet olmayan arkadaslarim var.. benimki 2 3 sefer olup bu sefer olmayinca biraz telas yaptim acikcasi