amansallagitsin Masumkelebek evet kullandm eczaneden aldin duzenli kullanin isinizi gorur ek olrak mutlaka badem kivircik et tavuk bulgur lahana ispanak rezene kimyon bunlarida kullanin gzl artis olur ayricq en onemli nokta bol su ve guzel uyku dinlenme
ElvinAda Masumkelebek bende kullanıyorum bir haftadır öyle çok çok ahım şahım dolu dolu bir değişiklik yok ama tabiki bir artıs oluyor sonuçta b vitamini var ve b vitamini süt üretimine katkı sağlıyor
Eflser Masumkelebek bende kullanmıştım çok memnun kalmıştım. Tavsiye ederim, gerçekten süt artışına yardımcı.
carpediem___ balkaymak__ nasıl kullandınız acaba internet te suya damlatın falan deniyordu ben suya damlatıp denediğimde kustum bi daha içemedim siz ne şekilde kullandınız direk mi bişey e katıp mı
Kaansmomy Ben de kullanmıştım işe yarıyor gerçekten de foşur foşur gelmedi ama genede gözle görülür bir şekilde arttırdı
Kubrahmet0807 Ben de kullandım canım çok işe yarıyor. Hatta düzenli kullanmıyordum sütümün azaldığını farkettiğim an hemen kullanıyordum düzeliyordu
carpediem___ balkaymak__ bilmiyorum ben garip bi tat hissettim .direk kaşıkla da bi kez denedim onda da değişik bi tadı var ve aşırı yağlı bişey