Ela07 Bi tanıdığımın kızı büyüdü bize vercekler eğer bi zararı yoksa boşuna satın almıyım onlar verecek nasılsa ama aklıma takıldı kullandınızmı siz
Thesra Ela07 Doktorlara bakarsan önermezler kız erkek farketmeden ama benim kız çocuğum erkek olsaydı da bindirirdim zaten
Ebrs Ela07 canim yürüteç hiç bir cocuga önerilmiyor. Yurt dışında, ozellikle amerikada yasaklanmış bi ürün
NaimeYilmaz Ela07 Ayakta içe basıklık, ağırlığını taşımayı geç öğrenme, yürümeye geç başlama, parmak ucunda yürüme gibi sorunlar olabilir. Olmayadabilir. Ben tercih etmemiştim. Doktorum da önermemişti. Her konuda Doğal süreçten yanayım🤚
Bebegim_ben Ela07 benmde 7 yaşında kiz kardeşim var onun vardi yürüteci icine de basmadi gecde yürümedi parmak ucunda da yurumedi ama her cocuk farklıdır ben kardeşimin yurutecini getirdim 8 eylülde 5 aylik olucaz 6 olsun öyle bindircem
Kucukadam19 Valla ne kadar zararı var bebektenbebeğe değişir ama durmayan bebekler için birebir benim oğlum durmuyor hiç kucak istiyor mecbur koyuyorum ne yapayım kızımda bindi Allaha şükür bi sorun olmadı yine siz bilirsiniz daha çok erkek çocuklae için zararl diyorlar ama ben koyuyorum iş yaparken mesela yemek yapıyorum kahvaltı hazırlıyorum çocuk durmayınca ne yapacam mecburr
Ejderhahavva Ela07 6 aydan snra günlük 30 dk koymuştum ben şu an 11 aylık 9 aylıkken kendi istemedi zaten binmeyi vi sorun da olmadi şimdi ayakta kendi kendine durma çabası var