Dobbymommy Bebeğim 3 aylık olucak doğduğundan beri sleepy kullanıyorum pişik problemi yaşamadığım için başka marka deneme gereği duymadım. Yaklaşık 15 gündür ne zaman kaka yapsa sırtına kadar batıyor. Bazen çok yaptığında hadi normal diyorum ama bazen bezden çok çizgi halinde sırtına kadar. Ki yaptığında çok bekletmeden değiştiriyorum hep. Küçük mü geliyo diye bi üst numaraya da geçtik hala devam ediyo.Acaba acemiyim bezi düzgün mü bağlamıyorum bi taktiğiniz var mı 😀 ama daha önce böyle olmuyodu bezi mi değiştirmeliyim bilemedim
Zhrebr Dobbymommy sleepy bence öyle yapıyor inanın bıkmıştım her sabah bebeğimin kakasını yıkamaktan bi makine çamaşır çıkmasından e bebeğin bezine baby me geçtim kurtuldum bezden oluyormuş
sese3209 Dobbymommy Prima premium care kullanıyorum. Sleepy çok övülünce bir de onu deneyeyim bi tık daha uygun diye sleepy aldım. Aman almaz olaydım para boşa gitmesin diye bitirene kadar çile çektim resmen. Kıvırdım olmadı düz yaptım olmadı. Kesinlikle bezden kaynaklı. Beğenen nesini beğeniyor hayret etmiştim. Çişi bile sanki dışarıya nem veriyor gibi oluyordu
zarifbirhanim Dobbymommy sleppy çok taşıriyor maalesef. Benim bezi birakana kullandığım en iyi bez baby me bebek beziydi. Ne taşırması oldu ne iz yaptı ne de pişik oldu
Dobbymommy Zhrebr ben de değiştiricem bu gidişle her tuvaletten sonra onları yıkamak dediğiniz gibi vakit kaybı
aysun35elmas35 Siz deyince farkına vardım sleepy gerçekten taşırıyo. Bimin bezinden çok memnunum migrosun bezi de öyle güzel 101in bezi çok kötü
Yenibiranne2 aysun35elmas35 ya gerçekten sleepy taşırıyor canbebe kullanıyorum şuan hiç böyle bi şikayetim olmadı
Cinarinannnesi sese3209 bu yoruma bende katılıyorum molfix kullanırken deneyeyim diye aldım bin pişman oldum
sarilaciver07 Bende sleepy kullanıyorum taşıyor hep bı büyük numaraya geccem şimdi yine olur mu ya :/
0302 Sleepy extra kullanıyorum doğduğundan beri topluca alıyorum en son 192 aldım hem pişik yaptı hem sürekli sızdırıyor ne yaptıysam pişiği geçmiyor son üretimler bu şekilde sanırım
Minzilikuymak61 Ben her bezi denedim baslarda, molfix kullaniyordum simdj tekrar molfixe döndüm molfixden baskasi yok ya doluda, yapsa, kakasini cikmiyor hiç
Nilufer4141 Demekkı tek biz değilmişiz.valla bizde üç ay kullandık sleepy süperdi pişik yapmıyordu sonra baktım taşmaya basladı basla bezler denedık yine taşma yaptı en son molfixe gecdık kesınlıkle taşmıyo
Keremikoo Dobbymommy ondeki cirtlari kaparken iyice iceriye alin diger uclari. Belde boşluk kalmasin bir de öyle deneyin