Yenibiranne2 Hadi birbirimize bilgi verelim Benim bebeğimin elleri sürekli ağzında tok olsa bile bide dönmeye çalışıyor 3 aylıkken diş çıkaranlar varmış ama sağlıksız olurmuş sizin bebisler neler yapıyor bide kaç kilosunuz
Betul-08 Yenibiranne2 2 ay 22 günlük eller hep ağzında sürekli önü ıslanıyor elleri hep ıslak benimkide anca yan dönebiliyor artık oyuncakları tutabiliyor ayaklarının üzerine basıyor konuşmalarımıza tepki veriyor ve sesli olarak kahkaha atıyor 2 aylıkken 5 kilo idi şuan kilosunu bilmiyorum
altintaslar Yenibiranne2 Bebeğim cumartesi 3 aylık olacak. 2/2.5 aylık olduğundan beri elleri sürekli ağzında ve tükürükleri akıyor. Fakat dişten dolayı değil ayı gereği yapması gereken şeyleri yapıyor. Bu aylarda çoğu bebek ellerini keşfetmeye başladığı için bu davranışı sergiliyor☺️ Kilomuz 7930 gram☺️
Asafveannesi1 Yenibiranne2 uyku sorunumuz var iki saat sallarim uyur 10 dk sonra kalkar hep böyle gözleri kıpkırmızı gene uyumuyor ikinmalari hala geçmedi gaz sancısı var Allah’ım yardım et diyorum 3 aydır anneligimi doğru dürüst yaşayamıyorum ölmek üzereyim
Yenibiranne2 altintaslar evet biliyorum ellerini keşfediyorlar ama bazı uygulamalarda 3 aylıkken diş çıkardığını söylediler kendi bebeklerinin
Yenibiranne2 Asafveannesi1 pes etmezsen başarırsın çok çektim gerçekten tek başıma yaşıyorum kimsenin yardımı dokunmadı şuan Allah’a şükür iyiyiz nasıl diyeyim nenelerimizin kullandığı tahta beşikte buldum rahatı ellerini hareket ettiremediği için şuan çok daha iyi uyuyor :)
Alyos Iyi aksamlar benim kızımda ellerini yumruk şeklinde sürekli ağzında emizyor elini çok güleç her an her zman gülüyor destekli olsada dönüyor kilosu 1 ay önce 6 200 kgdi
Asafveannesi1 Kbr-a zaten süt ve süt ürünleri yemiyorum domatesi ilk defa duydum ne yiyeceğimi bilmiyorum artık atak haftasindayiz o mu etkiliyor diye düşünüyorum
altintaslar Betul-08 3580 gram doğdu 38. haftada sezaryen oldum gelişimi önde gidiyor iri bir bebek olabilir diye. Hamileliğimde de önde gidiyordu gelişimi 🤷🏼♀️