Eslemsura Alyansimi değiştirmek istiyorum kızlar ama model olarak aklımda bisey yok fikirlerinize ihtiyacım var
Papatyamkuzum Eslemsura bende değiştircem alyansımı. Doğumdan sonra sıkmaya başladı. Düz sade bi modeldi. Değiştirdiğimde yine klasik ince bombeli olanlardan almayı düşünüyorum. Klasik her zaman iyidir.
superrrmom Eslemsura kare alyans yazın google orda çıkan modelleri bakın orta kalınlıkta olanlar çok güzel
Eslemsura Sahrabalam ya ben böyle zarif bisey istiyorum aslin#a aklımda var da belki daha güzelini görürüm sizlerde dedim . Aynen o şekilde olanlar çiziliyor Alyansimi seviyorum aslında özel yaptırmıştır ama dogumdan sonra daraldi
Papatyamkuzum Eslemsura görsel yükleyemedim ama Google aramasına alyans modelleri yazıp görsele tıklayınca çıkan iki model. İkinci olan şimdiki alyansım. İlk olanda almak istediğim alyans
Seda2013 Eslemsura düz model seviyorum fakat çizilme olayı olduğu için taşsız ama taşlı gibi duran bişey istiyodum tamda istediğimi bulmuştum :)
S_x_w Eslemsura klasik model kullanıyorum ama bu aralar klasik baklava desenliyi çok beğeniyorum..o da kibar bir model
Seda2013 Yeniklasor yaa bende ara ara bi kuyumcuda bulmuştum 🌸 çok memnunum valla ilk günkü gibi duruyor zamanında 360 tl ye almıştık üç sene önce 😂
Yeniklasor Seda2013 Aaa bende 3 sene önce almistim ama 400 civarıydı aldığımda 1 kez parlatmak için verdim bende hala yeni gibi 🤭
Eslemsura Yeniklasor 3 sene önce aldim ve 1600 du ozaman 😃😃benim hepsi altin içinde taş gümüş falan yok