Sirinbusra Mercimek fasulye kırmızı et Bezelye süt yumurta polen akar küf mantarı ya o kadar çok ki ve bunu yeni öğrendik nasıl yapicaz bilmiyoruz nasıl geçer çok zor varmı bizim gibi ya illa sıkı sıkı diyet mi yapması lazim
Kahveseveranne Sirinbusra ne yazık ki sıkı bir diyet yapmanız lazım bizim doktorumuz genelde 1 yaşına kadar geçmeyen alerjiler en geç 5 yaşına kadar geçiyor demişti Allah kolaylık versin ben 6 ay diyet yaptım çok zordu
Kahveseveranne Tirtil35 o da bir şey mi ben oğlumu 6 aylıkken alerji testi yaptırmaya götürdüğümde 17 yaşında bir genç gelmişti 38 farklı gıdaya ağır alerjisi varmış ama birde 17 yıldır yediği şeyler doktor dahil herkes şaşırmıştı
Sirinbusra Tirtil35 kaşıntı oluyordu ama bişey çıkmıyordu. Doktor da egzemasi var dedi kaç doktora götürdüysem .
Kahveseveranne Sirinbusra işte o ufak kaçamaklar olmaması lazım bizim yumurta ve süt ürünleri alerjimiz vardı 6 ay boyunca her gıdanın içeriğine bakmaktan canımın çektiklerini yiyememekten gına gelmişti
Kolikbebe Suan 2 yas yumurta akına alerjisi kaldı öncesinde süt yunurta sarısı kakao fındık ceviz bunlar geçti fındık vermedim ama ceviz yedi yoğurt yiyor inşallah zamanla geçecek inanıyorum
Kolikbebe Sirinbusra 3 aylıkken kalada kan yanaklarda egzamayla basladı çok kızarıyodu yavrum 6 aylıkken test yapıldı süt 1 yasında geçti sarısıda 1 bucuk frlandı akına devam edıyor cevizede tepki vermıyor