LadyMarmelatte tugbac doktor bazen sulandırıp ver bazen püreli ver ama pütürlüyü de arada sun alışacaktır dedi sabırla bakalım…
tugbac LadyMarmelatte elma suyu bile versem istemiyor ama mesele gıdanın pütürlü olması değil malesef
Elin34 tugbac benim oğlum da öyle ya 6 ay 15 günlük ne versem yüzünü ekşitiyo tiksinir gibi yapıyo 😁düzeldi mi sizin nasıl gidiyo
Elin34 Pinkribbon yok ya hiç pütürlü yemiyo püreyi yemiyo benim ki kaldı ki pütür 😊iştahı da azaldı epey sanırım diş geliyo bizim birde. Sizin çıktı mı hiç diş
Pinkribbon tugbac elmali yada muzlu irmik yapıyorum meyve sever cocuklar ona bile istemiyor ağzını açmıyor
Pinkribbon tugbac 30mart 6ay18 gunluguz kıvamı bile önemli değil sebze meyve hep aynı istemiyor verirsemde az verince agzinda tutuyor çok verince oguruyor bilemedim
tugbac Pinkribbon 6 ay 20 günlüğüz biz de. Hiçbir şey yemiyor ek gıdaya başlamamız lazım hala meme+mama devam ediyoruz 😔
Pinkribbon tugbac ne güzel hiç değilse meyve seven var bizimkiler niye böyle bilmiyorum . Siz neler hazirliyorsunuz