AngelMotherr Deletedmom_21 oh afiyet olsun kız benim köfte dağılıyor ya sinir oldum ilkkez bebeme yaptım tarif verirmisin😛
Makaron_88 AngelMotherr 19 aylık oğlum ama bn yaşından bu yana yer mantıyı sizde deneyin yer bence bebeğiniz
Deletedmom_21 AngelMotherr aşkım ben bize kofte yaptigim gibi yapuyorum artık disleri var rahat yiyor onceden haslayip yapıyordum 1 gun öncesinden hazırlıyorum kiyma soganin suyunu sıkıp koyuyorum ekmek içi 1 adet yumurta baharatlar az bisi maydonoz koyuyorum yarim saat iyice yoguruyorum 1 gun dolapta bekletip yiyoruz😂
edanrr oğluma, kabak havuç ve şehriyeden çorba yapmıştım onu içirdim biraz da bizim yediklerimizden tattırdım 😂
Deletedmom_21 AngelMotherr firinda yap bebeğim benim oglanda 1 yasinda ben firinda yapiyorum kızartınca agir gelir
AngelMotherr Deletedmom_21 ya 1 yaşında hahahahhaa senin peşini bırakmam artık 🤣 neler yiyor acaba sabah kahvaltısı öğlen akşam vs. Nasıl ilerliyorsunuz
Deletedmom_21 AngelMotherr ya bizim ek gıdamız cok kotu ozellikle sabahları kahvalti yapmayı sevmiyor bana cekmis sanirim bende kahvaltiyla pek aram yok oglen corba yogurt seklinde aksam da manti makarna etli yemek vs seyler yapıyorum artik herseyo yedirmeyi çalışıyorum canim simdi dis dönemindeuoz pek yemiyor acikcasi
Yarim_Kilo_Kiyma AngelMotherr 23 aylığız öğlen salata ve fırında palamut balığı, akşamda zeytinyağlı pırasa ve kefir
Duyulurum AngelMotherr afiyet olsun🤍 25 aylık oğlum taze fasulye, havuç, patates ile yaptığım yemeği biraz pilav ve yoğurtla yedi 🌿