080922 O1Anne biz de 2645 doğduk biraz küçüktü bebeğim 2530 gr düştü şu an 35 günlük 3300 gr mama meme devam ediyoruz ama hala biraz geride kilosu ne yapacağım bilmiyorum
Sinemkaraaaaa kayraninannesiiii benim bebeğim de 2570 doğdu hastanede küçük bebek küçük bebek dediler çok moralim bozuldu şimdi ona takıntı yaptım inşallah benimki de çabuk toparlar 🥺
kayraninannesiiii Sinemkaraaaaa içiniz rahat olsun biz de çok zorluk çektik tam bir ay kaldı hastanede.. şuan emiyor çok şükür kollarımda. 2.5 doğduk şuan 5 kiloya yaklaştık. Hepsi geçiyor sadece biraz sabır ve dua lazım. Rabbim size de en kısa kavuşmayı nasip etsin 💖
Sinemkaraaaaa kayraninannesiiii biz hastanede kalmadık şükür çıktık zaten canım doğduğunda öyle dediler sadece
O1Anne 080922 gelişir canım merak etme sütün azsa mama yerine anne sütü arttırıclar kullan fiyatı dahada uygun doktorum mamadansa onu dene bi demişti
Sinemkaraaaaa O1Anne ben şeyi merak ediyorum süt çok çabuk etkilenen birşey mi bir gün bakıyorum sağdığımda çok güzel geliyor bir gün önemsemiyorum ertesi gün sağıyorum düşüyor gibi geliyor kafama çok takıyorum bunu ne yapmam lazım
Birkullanici Basakburcuannesi maşallah benim ilk kızımda 3950 doğdu bir ay sonunda 6 kiloydu,ikinci kızım 3925 doğdu daha 20 hünlük bakalım o ne kadar olmuş😅kiloları yakın ondan merak ettim