Bzdemirr Kızlar merhaba. Geçen gün bebeğimin kilo alımıyla ilgili bir post açmıştım. Şimdi de aynı konu için doktora götürmek istiyorum. Çatak’ta yaşıyoruz ama Van merkeze doktora gideceğiz. Özel devlet fark etmez. Gidip memnun kaldığınız, Tecrübeli doktor tavsiyeniz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler 🌺
ssulesevimlii Bzdemirr merhaba bende asker esıyım muradiyede yaşıyorum mecburı. van merkezde dr aydın yakısır var ozel muayenesi var. Herkes çok memnum bende vanda gittiğim bir kuaförden aldım adını cok arastırdım gercekten ısınde ıyı bırı.
ssulesevimlii Bzdemirr merhaba bende asker esıyım muradiyede yaşıyorum mecburı. van merkezde dr aydın yakısır var ozel muayenesi var. Herkes çok memnum bende vanda gittiğim bir kuaförden aldım adını cok arastırdım gercekten ısınde ıyı bırı.
Portakal Bzdemirr seni hatırladım 😊 ben yarın serdar baran diye bir doktor varmış ona gidicem memnun kalırsam yazarım
Deletedmom115 Bzdemirr Canım lokman hekim hayat hastanesinde Necip bey var ben çok memnun kaldım muayene ücreti bize 15 tl çünkü tsk ile anlaşmalı bir hastane ama yakın zamanda bu anlaşma kalkmış arkadaşım 60 70 tl arası veriyordu polisleri bilmiyorum maalesef.
renkliruya Akdamar hastanesinde Ali beye götürmüştüm vandayken.. Ama orada yaşamadığımız için sürekli götürmedim..
askbocusum_1 ssulesevimlii aynen bende bu sefer aydın beye götürdüm çok memnun kaldım sormadan kendisi herşeyi cevaplıyor baya uzun sohbet ediyor merak ettiğin herşeyi sorma imkanı sağlıyor
Bzdemirr ssulesevimlii muayene ücretini biliyor musunuz peki? Ben de polis eşiyim. Rabbim sağ Salim görevlerimizi yapıp dönmeyi nasip etsin 🌺
ssulesevimlii Bzdemirr amınnn ucretı 130mu 230mu neydı sanırım yanlıs olmasın. Arayı olmadı daha ayrıntılı bilgi alın.
Bzdemirr Deletedmom115 çok teşekkür ederim iyi olsun da yeter ki ☺️ Siz hangi rahatsızlık için gitmiştiniz doktor neler söyledi peki
Portakal Bzdemirr şimdi geldim doktordan memnun kaldım diyebilirim önceki doktorumuz necip akgüldü vajinayı kontrol etti yapışıklık görmemişti ama bu hoca farketti
Deletedmom115 Bzdemirr Kanda enfeksiyon vardı onun için gittik bir kaç kere çok güzel ilgilendi tek tek anlattı her şeyi. Çok memnun kaldık yani.
Mrv_vrm Lokman hekim hayat hastanesindr necip beye gittik daha yeni. Memnun kaldım. Devlet memuruna muayene 55 tl
Nuranliya Portakal kızımdada vajina yapışıklık vardı doktor her seferinde bakıyordu ama fark etmedi en son ben fark ettim dedim eliyle gerdi açtı bide krem yazdı ama sanki biraz daha yapışıklı hala var çünkü ince deri gibi sizin nasıl geçti doktor ne derdi?
Nuranliya Bzdemirr merhaba bende Van tuşbada yaşıyorum aydın yakışır var bence mutlaka bebeğini onun yanına götür çok çok iyi bir doktor memnun kalırsın özel kliniği var orda bakıyor hastalara