Bahadir1812 Hyryygt ilk defa verdiğin bi yiyecek var mı yada deterjan veya şampuanda değişiklik yaptıysan alerji olabilir benim kozımın alerjisi de bu şekil başladı
Ates_mami Hyryygt sadece kolunun içinde ise alerjik olasılıgı yüksek. Oraya temas eden kıyafet vs yapmış olmalı. Bu resmî doktorunuza gönderin.
MasalMavi Hyryygt pişik veya isilik canım bu bol bol yıka ılık suyla ve yeşil arko krem veya pişik kremiyle kremle
Gokceninannesiiyim Hyryygt birşey sürüyormusunuz bebeğinizin cildine belki sürdüğünüz birşeye karşı da olabilir.
Hyryygt Bahadir1812 yok aksam corbasini icti ekstra visey vermedim. Bi saat sontmra uyudi sabah boyleydi. Grcen gun iki kolundada oldu ertesi gun gecti.
Bahadir1812 Hyryygt bişey dokunuyo olabilir benim kızımda yumurta yedikten donra oluyodu yarım saate geçerdi kan testi yağtırın bence alerjiye yatkınsa çıkar orda
Hyryygt balsevdigim sanki degil gibi nette resimlerine baktim. Elimi surunce bi puturluk yok sadece kizarik duruyo
Asya0723 Hyryygt terlediği için olmştur sıcaktan teni birbirine sürtülmüş ince uzun kollu giydir temas etmesin geçer