DeryaCemal Arkadaşlar meme ucumda beyaz bir kabartı çıktı emdiğinde ve sonrasında canım çok yanıyor meme ucum kızarıyor bebeğim 3 aylık göğsümde hiçbir problem yokken bir anda çıktı bilgisi olan varsa yada aynısı başına gelen lütfen yazsın 🙏🏻
Sevdammm08 DeryaCemal içi süt dolu deri gibi mi öyleyse sıcak duş al bir de lllturkiye.org da var onunla ilgili yazı oku istersen . Bende çıkmıştı içi süt dolu deri sıcak duşa girip deriyi yumuşatıp kopardım oradan acımadı
AdAyza DeryaCemal ilk bebeğimde bana da olmuştu , doktora gitmiştim , kıl kökü iltihaplanması demişti doktor , bence cildiye doktoruna mutlaka gidin , bebeğinizi o memeden emzirmeyin , geçmiş olsun
Ebruferit DeryaCemal aynısı bende de oldu canım nasıl yanıyordu canım hiçbirşey yapmadım ben sana 1 haftada kendiliğinden den gecti
Minikbereninannesi DeryaCemal benim de ılmuştu çok acıyordu. Siz ellemexseniz bir süre sonra sertleşip kabuk olacak ve sonra düşecek. Ben elleyemedim çünkü acıyordu. Krem sürebilirsiniz lansinoh fln
DeryaCemal Minikbereninannesi lansinoh sürüyorum sıcak su kompleksi yapıyorum göğüs pompasıyla sütümü sağıyorum teşekkür ederim yinede ☺️