Fusunf FerdAzraMira ben irmik armut ve üzüm pekmezli yapmıştım sevmedi şeftali yaptım sevmedi bende bekliyim🤣
yigitin_annesi96 FerdAzraMira Ben elmayı cam rendede rendeliyorum haşlamadan ama çok sert ise bir taşım haşlayabilirsiniz sonra da irmik ve çok az pekmezle karıştırıp verdim sevdi😊
Mizmizmyrtle FerdAzraMira ben farklı meyvelerden yapıyorum önce meyveyi rendeliyorum (elma,şeftali,armut muz ise eziyorum) üstüne irmikli muhallebiyi koyuyorum biraz pekmez biraz ceviz katıyorum çok seviyor bazı günler kahvaltısnda veriyorum hafta da 1 falan
Melissamom FerdAzraMira bir sey merak ediyorum Normal irmikten ne farki var bunun? Bizim kullandigimiz irmik olmaz mi
PembePelikan FerdAzraMira her iki bebeğime de yaptığım bir tarif var.. abi kardeş severek yedikleri tek şey İrmik Muz Yoğurt Dövülmüş ceviz Önce iki yemek kaşığı irmişiz kaynatıp bir muzun üstüne döküyorum çatalla ve irmiğin sıcağıyla güzelce eziyorum zaten soğumuş oluyor üstüne de iki yemek kaşığı yoğurt ekliyorum en son ufalanmış ceviz bu kadar.. koca bir kase çıkıyor öğlen yediriyorum kalanı akşam yatmadan önce de veriyorum tok tutuyor hemde besleyici
Denizzz88 FerdAzraMira irmiği muhallebi yaptıktan sonra içine soğuyunca bir tatlı kaşığı labne koyuyorum biraz ceviz ve meyve ile güzel oluyor
Pol34 FerdAzraMira benim bebe irmiği yememişti burda bir anne blenderla daha da pürüzsüz hale getirip verdiğini söylemişti öyle yapınca yemişti