nisannisan Sevgili anneler mochi kullanabikmek için illa emzirirken diğer memeden süt mü akması gerekiyor? Süt sağmak bazen çok zor geliyor bazen de vakit olmuyor. İnstagramda bir kadın buzluğu mochi ile sağarak doldurmuş hem de emzirirken. Alsam mı ben de süt depolamak istiyorum ya da gün içinde daha az efor ile süt sağmış olmak istiyorum
tarcinnn nisannisan ben de burada kalayım. Mochi aldım ama hiç kullanmadım daha bebeğim 3 aylık. Yavaştan başlamak istiyorum ben de 5,5 aylık işe başlayacağım
Seda2013 nisannisan canım mochi bebeği emzirirken taktığında diğer göğüsten akanı topluyor veya göğsün çok dolduğunda tak o zaman boşaltıyor ama normal derecede süt olan göğüsten şakır şakır süt çekmiyor
nrcalkn nisannisan 17 günlük bebeğim var, aralarda kendimi sağıyorum ve elektirikli pompadan daha fazlasını topluyor mochi. Birini pompa ile sağarken ötekini mochi ile topluyorum. Emzirirkende ayni şekilde yapıyorum. Çok severek kullanıyorum.
nisannisan Seda2013 anladım. Bazen emmiyor bebeğim mama veriyorum o zaman çok gergin oluyor memelerim sağmak da zor geliyor. Bu durumda kullanabilir miyim
Seda2013 nisannisan evet kullanabilirsin geçenlerde ilaç kullanmak zorunda kaldım emziremedim mochiyle boşalttım dolunca göğüslerimi
Lidya-t Valla ben sağarak 1 yaşına kadar iki tane alıp mochi kullandım sadece. takıp hiç bir şey yapmadan 10 dakikada iki göğsüde sağıyordu .Sadece toplama olsa ben s onu kullanarak nasıl sağdım o zaman.Hatta İnstagrama da atmıştım bu görseli .Aşırı pratik her ortamda da sağıyordum arabada okulda
Edanurtprk Lidya-t emzirirken diğerini sağması bebeğin doymasına engel olmuyor değil mi?6 günlük henüz bebeğim sarılık sebebiyle sık emziriyorum da.
CansuMF nisannisan elektrikli pompayla olmuyordu. Birde mochi sütun tazyikli gelmesine sebebiyet verebiliyormus
Secil0127 nisannisan benim buzluğum şu an mochi yle sağdığım sütlerle dolu çalıştığım için sağıyorum emzirmediğim zaman da takıyorum mememe sağıyor
nisannisan Secil0127 ben de çalışmaya dönmek istiyorum ama bu konu kafamı karıştırıyordu. Sipariş veriyorum hemen inşallah ben de sizin gibi faydasını görürüm 🙏🏻
Secil0127 nisannisan emdikten sonra da takıyordum ben kalan sütü sağlıyordum bayağa arttı sütüm elektrikli de var onu hiç kullanmadım mochiyi çantamda da taşıyorum işteyken de sağıyorum sütüm azalmasın diye
Skrng nisannisan aşırı güzel bir buluş mochi , ilk bebeğimde hep mastit oluyordum ikincisinde aldım mochiyi ve emZirirken diğer göğüse takıyorsunuz ve sağım yapıyor , buzdolabına birikim yapmaya başladım , kesinlikle alın ve hemen kullanın