SmyraNilkoc Merhabalar hanımlar bebeğim 3.5 aylık ve 20 günde sadece 300 gram almış sadece anne sütü alıyor be ben herşeyi yiyorum doktor sütün yetmemiş dedi ama sütün akıyor göğsümden. Süt kalitesi artırmak için yaptığınız bişeyler var mı çok canım sıkkın 🥲
DlrOzn SmyraNilkoc Bol bol kuruyemiş öneriyorlar yağlandırıyormuş. Sütün yetip yetmediğini en iyi sen anlarsın maşallah sütün varsa sakın mamaya başlama Benim kızımda 3.5 aylık 6 kg çok da değil az değil normal gidiyoruz ama çok şükür sağlıklı önemli olanda bu :)
Ahmedhll SmyraNilkoc protein ağırlıklı beslen annesi alerji yoksa .Bir de benimki gazlı ve kabızlık çeken bebeydi zeytinyağı veriyodum az az.meger o da kilo aldiriyomus (tarih marka.asidi az olan da var olizzi
Sevdapl SmyraNilkoc ilk süt son süt olayını uyguluyor musunuz? Bir mememizi tamamen boşaltmadan diğerini vermeyin. Memedeki yağlı sütü alsın.
SmyraNilkoc DlrOzn evet sütüm var mama istemiyorum sütüm da akıyor emerken ama demekki içeriği doyurmuyor kuruyemiş aldım yiyorum ama demekki yeterli değil teşekkür ederim 🙏
SmyraNilkoc SmyraNilkoc Ahmedhll kabızlığı yok şükür ama son 1 haftadır günde bir kez kaka yapıyor doymuyor desem ağlar ağlamıyor da bende damlatsam mı acaba zeytinyağı 😕
SmyraNilkoc Ahmedhll biberonla sağıp versem içmez biberon yada emzik ağzına sürmüyor neyse zeytin yağı bi dursun bakalım 😬
SmyraNilkoc Sevdapl yapıyorum 2. Çocuğum kızım. İlk oğlumda onun kilosu ek gıdadan sonra yavaşlamıştı bu baya erken başladı.
Bilgesmoms SmyraNilkoc bebekler 4. Ayda az kilo alırlar 15 günde 200 gr Daha alsa yeterli doğum kilosuna göre de iyi almış
KumsalDerya SmyraNilkoc benim bebekde kilo çok yavaş alıyor hem meme hem mama veriyorum sütüm çok ama yaramiyor demekki yaramiyor bence mamada ver günde iki defa
SmyraNilkoc KumsalDerya içmez ki ilk doğduğunda sarılık olmuştu bi paket aldık yarısını zor içti. Tadını alınca midesi bulanıyor kusmak istiyor gibi davranıyor