Zeynep654 Arkadaşlar on gün sonra doğum yapıcam nasipse..kedim çok meraklı ve endişeliyim..kedimi çok seviyorum ve benim ilk yavrum o..ama şimdi bebeğime nasıl davranacak yada gece uyutmaya çalıştığımda merak edip beşiğine çıkar mı onu rahatsız eder mi vs diye endişeleniyorum.kedisiyle bebeği arasında sorun yaşayan oldu mu?yada korkmamalı mıyız?
Rumuz Zeynep654 bende çok tereddüt ettim senin gibi ama hiçbir sorun yaşamadım üstelik evde 5 kedim var
Rumuz Zeynep654 bende çok tereddüt ettim senin gibi ama hiçbir sorun yaşamadım üstelik evde 5 kedim var
GUBILIK Zeynep654 oglumun yattigi odaya almadim hic. Biraz buyusun isterse yatarlar. Bu sekilde yapin siz de. Beraber cok guzel oynayacaklar emin olun ❤️
Desiredes Kediyi bilmiyorum ama bende köpek var 3 senedir bakıyorum oda evlat benim için hatta hep abla oldun Diyoruz onada :) doğum yapalı 11 gün oldu. Nasıl olur bizde bilemiyorduk şimdilik gayet uyumlu. umarım sizde bu bakımdan şanslı olursunuz.
Desiredes Kediyi bilmiyorum ama bende köpek var 3 senedir bakıyorum oda evlat benim için hatta hep abla oldun Diyoruz onada :) doğum yapalı 11 gün oldu. Nasıl olur bizde bilemiyorduk şimdilik gayet uyumlu. umarım sizde bu bakımdan şanslı olursunuz.
melis_duru Zeynep654 2 kedim var hiç sorun yaşamadım, bebeğimi sevmedikleri için yanaşmıyorlar bile 😄 şimdi kızım 8 aylık oldu, kediler çok ilgisini çekiyor yanaşmak istiyor ama kedilerim kendilerini ona elletmiyorlar 😄