BurcuKucuk AryaAsya tabii ki hayır. Giyim mağazaları da yapmıyor. Başkasının giydiği donu giymek ister misin?
Zhnce AryaAsya umarım iadesi olmuyordur Sonuxta başkasının deneyip geri verdigi urunu kimse kullanmak istemez
AryaAsya Busraata Erolunannesi sumeyyesmom Selin1234 Svartbabe Merve43 3310umbozuk Alyaninannesi01 zarifbirhanim Mrsanne Deletedmon_65 Yanlis anladinkz heralde kilot degil atlet icin sordum onuda actirmamislardi. Bende actm mali cok ince naylonsu geldi ondan sordum atlet degisirmi acaba diye. Aslinda ic giyim yazsam daha dogru olurdu direk kilot gelmis akila sanirm tabiiki kilotta olmamali maysa-19 Zhnce Deletedmom_36 BurcuKucuk
zarifbirhanim AryaAsya Hijyen sebebiyle iç giyimde iade ya da degisim olmaz. Bunu dusunmeniz bile üzücü 🥲
Alyaninannesi01 AryaAsya bende başka yerden almıştım dar geldi ama tabi ki değiştirmedim sonuçta iç çamaşırı zaten değiştirmezler
Merve43 AryaAsya hiç öyle şey olur mu denemessiniz sizin özel bolgenize temas eden şeyi nasıl gidip vereceksiniz
Selin1234 AryaAsya yok benim aklıma da sutyen gelmişti iç çamaşırı yazınca siz onunicin iade ve ya değişim olmuyor dedim
Erolunannesi AryaAsya keşke başta belirtseydin🙊😂ama açılınca değişim olmuyo diye biliyorum atleti de aslında ben çok severek kullanıyorum BİM’in atletini