theseymik Neredeyse iki aydır gece uykularımız yok ve bu durum artık zorluyor. Gece uyandığı saatleri not almak istedim sizinle de paylaşmak istiyorum: 20.30 gece uykusuna geçtik 21.40 21.50 01.05 01.53 02.50 03.55 04.15 ve sonrasını hatırlamıyorum bu saatten sonra yanıma aldım ve yine ara ara uyandık. 06.45-07.30 arası bebeğimin güne başlama saati. Gece ilk uyanışında emzirmedim ve uykuya devam etmesini sağladım ama gördüğünüz gibi 10 dk sonra kalkıp emmek istedi. Uyandığı an uyutmaya çalışıyorum ama çok direnince hemen emziriyorum. Bu duruma alıştı ve bunu değiştirmek istiyorum. Var mı bunu yaşayan ve çözenler ?
[silindi] theseymik bnm oglumda boyleydi. Abartisiz soyluyorum 1 saat deliksiz uyumadim memeden kesene kdr. Malesef sizinkide kesene kdr boyle surecege benziyo.Allah yardimciniz olsun
emayy theseymik benimki 22.30 gece uykusuna geçti 23.45 00.15 00.45 01.15 01.40 02.25 (1 saat uyanık durdu) 04.45 06.30 07.30 da uyandı 8 ay 26 günlük 2 aydır böyleyiz
Mercan28 theseymik bizde 3 aylığız hiç böyle vişey yoktu bu ara başladı gece sürekli beni emmek istiyor yanımda emerek uyuyo resmen emzikte kabul etmiyor acaba doymuyo mu diyorum çişli bez ve kilo alımımızda sorun yok ama bu ara niye böyle anlamadım 😢
yumurtam Mercan28 3ay 10 günlük olduk biz de, birkaç gündür aynı şekilde tüm gece neredeyse memede duruyor, gece saat başı uyanıyor neredeyse, gündüzleri de çok huzursuz olmaya başladı, sürekli ağlar oldu
yumurtam Mercan28 ataksa umarım kısa sürede geçer yoksa bir sorun mu var acaba diye Enidşeleniyoruz 😊
Bircaykoyicelim theseymik gece beslenmesini kesmeniz gerek. Alışkanlıktan uyanıyor. 6 aylıktı kızım gece beslenmesini bıraktık. Beslenmesi uyanmasına neden oluyor.
theseymik Bircaykoyicelim O süreci anlatır mısınız nasıl bıraktınız acaba? Bir de bebeğimin burun akıntısı var birkaç gündür, bugün de öksürük başladı hastalığının geçmesini mi beklesem yoksa kessem mi beslenmeyi bilemedim
Bircaykoyicelim theseymik papatya çayı içirin. Sabah uyanınca ve akşam uyumadan önce. Öksürüğe iyi gelecektir. Bu size kalmış isterseniz hastalığı geçince başlayın. Isterseniz hemen. Aslında çok anlatcaz bı süreç olmadı. Ben Emzirmeyi biraktircagim gün akşam son kez emzirdim. Sonra uyuninca vermedim. Ağladı tabi çok ama aç değildi. O yüzden kucağımda gezdirdim pis piş yaptım yani bı şekilde sakinleştirdim. Öyle sabahı ettik 2 gün sürdü zaten unuttu. Emzirmeyi sonlandırmak için yapacağınız şey kararlı olup ağlamasına dayanıp emzirmiyceksiniz. 6. Aydan sonra zaten gece beslenmesine gerek yok. Acıkır vs diye düşünmeyin acikmaz. Bebeğiniz siz verdikçe tokda olsa emer. Çünkü başka türlüsünü bilmiyor. Gece beslenmesini oldukça zararlıdır. En bilindik zararı da uykusunun bölünmesi…