Raska14 Devlette kalça ultrasonu ve göz muayenesi yaptırılıyor mu. Bebeğim 1 aylık hemşire yaptırın dedi . Siz nerede kaça yaptırdınız?
Deletedmom_23 Raska14 İkisini de özelde yaptırdım. Ama devlette de mutlaka yaptırılıyordur. Göz muayenesi için zaten göz doktoruna gideceksiniz. Devlette de var.
Findikinannesi Ben ikisinide devlette yaptırdım bir aylık iken göz muayenesi 6 haftalık iken kalça için gittik
Oilknur11 Dun gittik goz muayenesi için 39 gunluguz kalca icinde dun randevu aldık hastaneden en az 2 ay 10 gunluk olmasi gerekiyomus kalca için oyuzden kasimin 7sine verildi randevumuz
Findikinannesi Oilknur11 ben şehir hastanesinde doğum yaptım. Çıkışta bize verilen kağıtta 1 aylık olunca göz kontrolu 6 haftalık olunca kalça ultrsonu yapılması yazılıyordu. Ona göre gittik konturollerimize. Hiç kimsede geri çevirmedi. 6 aylık olunca göz doktoruna tekrar kontrol amaçlı gideceğiz
Mukaddertoklu Oilknur11 Kalça ultrasonu için 44 günlük iken yaptırdık. İst/kartal dr. Lütfü kırdar eğitim araştırma da. En az 2 aylık olması gerektiğine dair bi bilgi vermediler
Meyramelis Çocuk doktorundan alabilirsiniz kalça karın ultrason için barkod veriyor. 1 aylıkken devlette yaptırdık. 2 aylıkken yine devletten göz doktorundan randevu aldık göz testi için ama daha küçük 4 aylıkken getirin dedi
Raska14 Meyramelis benimde 5 haftalık oluyor inşallah yaparlar kalça ultrasonu 2 ay 10 gün yazmış bir hanımefendi
Oilknur11 Findikinannesi ben dogum yaptigim hastaneye gitmedim muayenelere bulundugum yerdeki hastaneye devam ettim o yuzden kendimiz randevu alip gittik
Meyramelis Raska14 inşallah yaparlar.sağlık ocağı yönlendirdi bizi, ilk 3 ay içerisinde yapılması gerekenleri söylediler. Kalça karın ultrason göz testi fln. Aşılar içinde arıyorlar.